Jumpbear

Jumpbear, gevestigd in Rijsbergen (Noord-Brabant), is gespecialiseerd in het verhuren en verzorgen van attracties, feesten en ballondecoratie. Standaard of geheel op maat is geen enkel probleem. Wij werken graag met u samen aan een mooi concept, zodat wij maatwerk voor u kunnen leveren. Of het nu een enkele attractie/springkussen is of een geheel aangeklede gelegenheid op locatie.

Bent u ook op zoek naar een attractie, of wilt u eens een totaal verassend feestje, dan bent u op het juiste adres. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de artikelen welke wij u kunnen leveren. Tevens kunnen wij ook een complete inrichting leveren, met decoratie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we de mogelijkheden door kunnen spreken.

Wij zijn sterk in het organiseren en verzorgen van feestjes in combinatie met spectaculaire attracties. Van groot tot klein en voor jong en oud kunnen wij aan u leveren. Zowel particuliere feesten als zakelijke events verzorgen wij graag tot in de puntjes voor u.

Op deze website vindt u een gering assortiment van onze mogelijkheden. Heeft u andere ideeën of wensen die niet vermeld staan op deze site, informeer dan eens naar onze mogelijkheden!

Jumpbear is gevestigd in Rijsbergen, maar levert door heel Brabant (en verder).

Evenementen impressie